Avto.info

Ste ‘Ultimate Pro’ – vrhunski profesionalec?

Ford Pro išče lastnike malih podjetij, ki naredijo še več

Ste ‘Ultimate Pro’ – vrhunski profesionalec? : Ford Pro išče lastnike malih podjetij, ki naredijo še več

Ste ‘Ultimate Pro’ – vrhunski profesionalec?

Avtor: Foto: Ford

Dunton, Velika Britanija, februarja 2024 – Po vsej Evropi se lastniki malih in srednje velikih podjetij, ki predstavljajo približno 99 odstotkov vseh podjetij v Evropi,1 vsak dan trudijo, da bi svojim strankam zagotovili odličnost, pogosto pa imajo le malo podpore. Ford Pro se tega zaveda, zato je začel iskati skupino ‘vrhunskih profesionalcev’, da bi opozoril na tiste lastnike malih podjetij, ki tolikokrat naredijo še več od nujno potrebnega.

Mala podjetja, ki skupaj s Fordom Transitom že skoraj 60 let gradijo gospodarstvo Evrope, lahko Ford Pro prepozna kot vrhunske profesionalce oziroma ‘Ultimate Pro’ tako, da v objavah na družbenih omrežjih, povezanih s pobudo, označijo sebe ali druge. Tam je objavljen tudi predstavitveni videoposnetek, poklon podjetnikom, ki jim je pobuda namenjena, saj slavi tiste, ki trdo delajo in na svojih ramenih nosijo bremena vodenja malega podjetja, ne pa tistih, ki s številnimi spletnimi objavami in videoposnetki o tem le govorijo.

Tisti, ki jih bo Ford izbral, bodo imeli priložnost sodelovati z družbo Ford Pro, pri čemer bodo imeli dostop do novih vozil in storitev v zakulisju. Vključeni bodo v ekosistem Ford Pro, ki jim bo pomagal povečati produktivnost in učinkovitost ter navsezadnje pripomogel k uspešnemu poslovanju (storitev na voljo na izbranih trgih). Na voljo bodo priložnosti za udeležbo na lokalnih dogodkih s testnimi vožnjami in srečanji z vprašanji in odgovori strokovnjakov Ford Pro. V času, ko se številna mala podjetja morda soočajo z dodatnim izzivom prehoda na gospodarska električna vozila, bodo imeli priložnost, da se s strokovnjaki pogovorijo o tem, kako izvesti ta prehod.

“Lastniki malih podjetij imajo pogosto več vlog in opravil: delajo kot računovodja, voznik, koordinator in vodja kadrovske službe – in to še preden začnejo opravljati svoje pravo delo,” je povedal Hans Schep, generalni direktor družbe Ford Pro v Evropi. “Naši izdelki in storitve so zasnovani tako, da pomagajo, da so trdna roka v oporo vsem lastnikom malih podjetij in jim omogočajo, da še naprej ostajajo vrhunski strokovnjaki, zaradi česar jih tako cenimo.”

Evropska mala in srednje velika podjetja ustvarijo 85 odstotkov vseh novih delovnih mest,2 njihova vrednost za gospodarstvo pa je ogromna, saj mala podjetja ustvarijo nekaj manj kot 70 odstotkov evropskega BDP. Po ocenah za leto 2021 so bila dostavna vozila v Evropi vključena v gospodarske dejavnosti v skupni vrednosti 786 milijard evrov. Fordov Transit Custom je bil tega leta in tudi leta 2022 najbolje prodajani dostavnik, malim podjetjem pa stoji ob strani že vse od leta 2012, ko so ga predstavili kot najnovejšega člana priljubljene družine Transit, ki sega več kot pol stoletja nazaj. Storitve Ford Pro nudijo dodatno podporo z namensko aplikacijo za pametne telefone FordPass Pro, brezplačnim upravljanjem vozil in s polnjenjem na domu za samostojne podjetnike (storitev je na voljo na izbranih trgih).

Pobuda Ultimate Pro je še en način, s katerim želi Ford Pro pomagati lastnikom malih podjetij, ki si z dejanji namesto z besedami prizadevajo postati najboljši strokovnjaki in v celoti izkoristiti svoj potencial. 

1 Mala in srednje velika podjetja v EU 2023, po velikosti | Statista
2 Mala in srednje velika podjetja | Evropska fundacija za izboljšanje življenjskih in delovnih razmer (europa.eu)

Navedena poraba goriva/energije, izpusti CO2 in doseg z električnim pogonom po WLTP so določeni v skladu s tehničnimi zahtevami in specifikacijami zadnje različice Evropskih uredb (EC) 715/2007 in (EU) 2017/1151. Uporabljeni standardni preskusni postopki omogočajo primerjavo med različnimi tipi vozil in različnimi proizvajalci.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov