Avto.info

Nova Škoda Octavia 2020 že predstavljena! Naročila pri Porsche Inter Auto že v začetku 2020!

Sreda, 13. november 2019, 08:06
Nova Škoda Octavia 2020 že predstavljena! Naročila pri Porsche Inter Auto že v začetku 2020!

Nova Škoda Octavia - pogumna revolucija najuspešnejšega modela znamke!

Prva vozila novega modela Škoda Octavia bodo pri Porsche Inter Auto v aprilu 2020.

Inštitut Ökotrend & Auto Test

Nemci znova okronali znamko Toyota

Sreda, 2. januar 2013, 09:26
Inštitut Ökotrend & Auto Test: Nemci znova okronali znamko Toyota

Pred nekaj dnevi se je v nemških trafikah že pojavila prva letošnja številka revije Auto Test, ki je bralcem tokrat postregla z rezultati nedavno izvedenega strokovnega izbora glede trenutno najbolj ekološko usmerjenega avtomobila na nemških cestah.

BMW 525d

Veliko pozornosti

Torek, 14. junij 2011, 07:47
BMW 525d: Veliko pozornosti

Za avtomobile z juga Nemčije velja, da če že niso popolni, k temu stremijo; vsako napako je težko odkriti a zato veliko težje spregledati. Morda je še najbolj moteče, da si avtomobil te športne znamke danes lahko že marsikdo privošči, zaradi česar se je je pri nas prijel malo slabši sloves, a pod črto velja, da je BMWjeva petica eden najboljših avtomobilov na trgu.

Trening varne vožnje Brane Küzmič 15. del

Pred dopustom

Četrtek, 9. junij 2011, 00:23
Trening varne vožnje Brane Küzmič 15. del

Da bo dopust čim lepši, se je treba dobro pripraviti tudi na vožnjo do vašega cilja. Saj veste, ni je bolj zoprne stvari kot okvara avtomobila na poti na dopust in z njo povezana slaba volja. Predvsem pa imejte veliko potrpljenja do ostalih udeležencev v prometu, ker se v tem času na cestah znajde tudi zelo veliko neizkušenih voznikov.

Renault scenic dCi 110 EDC bose

Glasbena skrinjica

Sreda, 8. junij 2011, 21:19
Renault scenic dCi 110 EDC bose: Glasbena skrinjica

Renault ima s scenicom zanimivo reklamo, v kateri povedo, da bomo moški vedno ostali moški. Ko se žena in mularija spokajo iz avtomobila in v njem ostanejo le še prijatelji, takrat si radi privoščimo malce, hm, kako naj rečemo, oddiha. In takrat pride takšna oprema Bose zelo prav ...

mednarodna predstavitev

Gumball 3000

Sreda, 8. junij 2011, 19:19
gumball 3000

Leta 1999 je Maximillion Cooper povabil 50 kolegov, da bi se zapeljali na 3000 milj dolgo dirko po Evropi. Seveda je bilo glavno vodilo, kdo bo hitreje pripeljal na cilj. Morda še bolj pomembno: da bodo čimbolj žurirali. Potem pa je zadeva pritegnila kup sponzorjev in predvsem znanih iz vseh svetov; od glasbe do mode, pojavili so se igralci in športniki. In danes smo priča pravi evforiji.

Fiat punto evo 1,4 turbo multiair S&S sport

Al'dente

Sobota, 4. junij 2011, 20:39
Fiat punto evo 1,4 turbo multiair S&S sport: Al'dente

Punto evo je takšen kot dobra italijanska 'pašta'. Na videz mamljiv, v osnovi enostaven, napravljen za množice, vendar s finimi dodatki, zaradi česar je lahko odličen obrok za prav vsak dan.

domača predstavitev

Citroën DS4

Četrtek, 2. junij 2011, 08:27
domača predstavitev: Citroën DS4

Drzen, prefinjen, hipnotičen, nosilec dediščine – to so izrazi, s katerimi Francozi opisujejo novega citroëna DS4. Gre za drugi model v prestižni družini DS, ki je sedaj na voljo tudi v Sloveniji in ki se lahko še pred samo prodajo pohvali z nazivi kot so 'najlepši avtomobil na svetu', 'najboljši dizajn leta'…

Toyota avensis wagon 2,0 D-4D M/T6 business

Ph 7

Četrtek, 2. junij 2011, 08:09
Toyota avensis wagon 2,0 D-4D M/T6 business: Ph 7

Toyota avensis 2,0 D-4D WG M/T6 business razen svojega čudnega kataloškega imena nima pravzaprav nič skupnega s kemijo; naslov je le odličen opis avtomobila kot celote. Nevtralnost torej. Pravzaprav je res malo avtomobilov, ki bi nas prav na vseh področjih, ki nam jih ponujajo, pustili tako nevtralne.

Trening varne vožnje Brane Küzmič 14. del

Otroški sedeži

Četrtek, 2. junij 2011, 00:23
Brane Küzmič - otroški sedeži

Otroci so krhka bitjeca, zato morajo biti v avtomobilu pravilno nameščeni. Tisti najmanjši v lupinici, večje otroke pa bomo posedli zadaj, seveda v primerne sedeže. Če lahko, uporabite takšne s pritrdilnim sistemom isofix, ker so enostavnejši za uporabo in varnejši, pomembno pa je tudi, kam na zadnji klopi jih namestite.

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava