Avto.info

Rabljeni avto: Škoda Fabia

Rabljeni avto Škoda Fabia - ali je vredna nakupa?

Rabljeni avto: Škoda Fabia: Rabljeni avto Škoda Fabia - ali je vredna nakupa?

Rabljeni avto: Škoda Fabia

Avtor:

Rabljeni avto: Škoda Fabia

Škoda Fabia rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - je vredna nakupa?
Škoda Fabia je priljubljen avtomobil kompaktnega razreda, ki je znan po svoji zanesljivosti, prostornosti in ugodni ceni. Fabia je petvratni hatchback, ki se ponaša z modernim dizajnom in številnimi naprednimi funkcijami. V notranjosti Fabie boste našli prostorno in udobno kabino, ki je dovolj velika za pet potnikov. Prtljažni prostor je tudi ena izmed prednosti tega modela, saj ponuja veliko prostora za prtljago, kar je idealno za daljša potovanja ali nakupovanje. Preverili smo, ali se splača nakup rabljenega modela.

Škoda Fabia rabljena vozila - aktualna zaloga:

Škoda Fabia 2014-2021 NJ/C/III mk3 (predzadnja tretja generacija)
Predzadnja generacija Škode Fabia se je začela proizvajati leta 2014 in je bila v proizvodnji do leta 2021. Ta generacija Fabie je predstavljala precejšnjo nadgradnjo v primerjavi s prejšnjo generacijo, s svežim dizajnom in izboljšanimi funkcijami. Kar zadeva motorje, je bila predzadnja generacija Fabie na voljo z različnimi bencinskimi in dizelskimi možnostmi. Poleg različnih motorjev je predzadnja generacija Fabie prinesla tudi izboljšano notranjost z moderniziranimi materiali, večjo prostornostjo in dodatnimi funkcijami, kot so sodoben infotainment sistem, kamera za vzvratno vožnjo, samodejni klimatski sistem, navigacijski sistem, povezljivost Bluetooth in USB vhodi. Varnostne funkcije so bile prav tako pomembne v tej generaciji Fabie, vključno s sistemom za preprečevanje trkov, nadzorom stabilnosti, ABS zavornim sistemom, sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah in številnimi drugimi naprednimi funkcijami za zagotavljanje varnejše vožnje. (1)

Škoda Fabia 2021- mk4 (zadnja četrta generacija)
Škoda Fabia ima nekaj izstopajočih prednosti. Prostornost: Fabia ponuja veliko notranjega prostora za potnike in prtljago, kar je redko v njenem razredu. Prostorna kabina in velik prtljažni prostor omogočata udobno vožnjo in zadostno shranjevalno zmogljivost. Ugodna cena: Fabia je cenovno dostopen avtomobil v svojem razredu. Ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter veliko vrednost za denar. Napredne funkcije: Kljub svoji dostopni ceni Fabia ponuja številne napredne funkcije, kot so sodobni infotainment sistem, povezljivost pametnih telefonov, varnostni sistemi za preprečevanje trkov in udobje, kot je samodejni klimatski sistem. Udobna vožnja: Fabia se ponaša z udobnim vzmetenjem in gladko vožnjo. Ne glede na teren ali razmere na cesti se lahko voznik in potniki veselijo udobne izkušnje. To so le nekatere od največjih prednosti Škode Fabia. Seveda je pri izbiri avtomobila pomembno upoštevati tudi osebne preference in potrebe, zato je priporočljivo preizkusiti avtomobil in se posvetovati s prodajalcem pri nakupu.

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri nakupu rabljenega vozila Škoda Fabia je priporočljivo preveriti zgodovino vozila, vključno s preteklimi lastniki, servisno zgodovino, prevoženimi kilometri in morebitnimi nesrečami. Prav tako je priporočljivo opraviti temeljit pregled vozila, da se zagotovi, da je v dobrem tehničnem stanju. Na splošno je Škoda Fabia preverjena rabljena vozila dobra izbira za tiste, ki iščejo športen in prestižen avtomobil manjšega formata. Zagotavljajo visoko kakovost izdelave, zmogljivost, udobje in napredne funkcije, po nižji ceni v primerjavi z novimi vozili.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

  • ohranjena vozila
  • online podpis in nakup pogodbe
  • tehnično odlično ohranjena
  • video predstavitev vozila
  • strokovno pregledana
  • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
  • do 500 evrov popust ob menjavi vozila
 
 

 

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov