Avto.info

'7 Triple Care'

Znamka MG z edinstveno ponudbo na trgu

'7 Triple Care': Znamka MG z edinstveno ponudbo na trgu

'7 Triple Care'

Avtor: Foto: MG
MG 4 Electric

MG 4 Electric

MG 5

MG 5

MG Marvel R

MG Marvel R

MG EHS

MG EHS

MG ZS EV

MG ZS EV

Nakup avtomobila s 7 letno brezskrbno uporabo, so sanje vsakega lastnika novega avtomobila in prav to znamka MG ponuja strankam na trgu srednje in vzhodne Evrope od septembra letošnjega leta. 7 let trikratne brezskrbnosti je edinstvena kombinirana ponudba 7 let tovarniške garancije, 7 let pomoči na cesti in 7 let brezplačnega rednega pregleda za vsa nova vozila. MG je ikonična znamka z dolgo zgodovino in je tudi najhitreje rastoča znamka električnih in priključno hibridnih vozil na evropskem trgu. V prvi polovici leta 2023, po ponovnem vstopu na trg pred enim letom je regiji srednje in vzhodne Evrope namreč prodala kar 118.000 avtomobilov.

Ne glede na to, katero vozilo kupec izbere je varnost in zanesljivost eden najpomembnejših dejavnikov pri izbiri avtomobila. Zlasti se to izraža pri vozilih MG ZS, ki so namenjena družinskemu življenju. MG se je tega vprašanja inovativno lotil tako, da je že obstoječo tovarniško garancijo znamke, ki velja 7 let/150.000 km, razširil z dvema dodatnima ponudbama, ki voznikom MG zagotavljata varno in brezskrbno vožnjo kjerkoli in kadarkoli na vaši poti. 7-letna pomoč na cesti vključuje brezplačne klice v klicni center in vleko do najbližjega prodajalca MG kjer koli v Evropi; nov letni redni pregled zagotavlja, da so vozila MG naslednjih 7 let vedno v odličnem stanju, saj se ob rednih vzdrževalnih pregledih brezplačno preverja delovanje, uporabnost, stanje in puščanje 7 sistemov (motor, menjalnik, krmiljenje, vzmetenje, zavorni sistemi, klimatska naprava in električni sistem).

"Naš cilj je vsem lastnikom vozil MG ponuditi edinstveno in izjemno varno izkušnjo vožnje. 7 let trikratne brezskrbnosti pomeni zaupanje v kakovost izdelave in vrhunsko tehnologijo naših vozil, zato želimo, da se nanje zanesejo tudi naše stranke. Ob vseh skrbeh in negotovosti v njihovem življenju, je lahko njihov avtomobil stvar, za katero jim ne bo treba nikoli več skrbeti," pravi Nenad Pleteš, direktor znamke MG za regijo Adriatik. Izkušnja lastništva vozila MG je bila že do sedaj izjemna, sedaj pa smo jo še nadgradili. Cenovna dostopnost in inovativnost gresta z roko v roki na poti znamke MG, da le-ta (p)ostane sinonim za luksuz dostopen vsem. 7 let trikratne brezskrbnosti je od septembra 2023 na voljo strankam MG na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Severni Makedoniji, Grčiji in Romuniji.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava