Avto.info

Rabljeni avto: Volkswagen Polo

Rabljeni VW Polo - katerega izbrati?

Rabljeni avto: Volkswagen Polo: Rabljeni VW Polo - katerega izbrati?

Rabljeni avto: Volkswagen Polo

Avtor:

Rabljeni avto: VW Polo

VW Polo rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - ali se splača?
VW Polo je avtomobil, ki združuje kakovost, varnost, udobje in napredno tehnologijo. Zaradi svojih številnih prednosti je priljubljen med vozniki, ki iščejo zanesljiv in vsestranski avtomobil za vsakodnevno vožnjo.

Volkswagen Polo rabljena vozila - aktualna zaloga:

VW Polo 2009-2017 mk6 6R/6C/61 (predzadnja peta generacija)
VW Polo predzadnje generacije (6. generacija) je prinesel številne izboljšave in nadgradnje v primerjavi s prejšnjimi različicami. Tu je opis nekaterih ključnih značilnosti. Sodoben in eleganten dizajn: Polo 6. generacije ima sodobno obliko, ki izžareva eleganco in dinamičnost. Ima ostre linije, prefinjene detajle in aerodinamičen izgled, kar prispeva k privlačnosti avtomobila. Prostorna notranjost: Kljub kompaktnim zunanjim dimenzijam ponuja Polo prostorno in udobno notranjost. Kakovostni materiali, dobro zasnovan armaturna plošča in ergonomsko oblikovani sedeži zagotavljajo udobje tako vozniku kot potnikom. VW Polo predzadnje generacije je bil priljubljen izbor med vozniki, ki so iskali kakovosten in zanesljiv avtomobil v kompaktnem segmentu. S svojo kombinacijo elegantnega dizajna, napredne tehnologije, prostornosti in varnosti je ponujal odlično vozniško izkušnjo. (1)

VW Polo 2017- mk6 AW/BZ (zadnja šesta generacija)
VW Polo zadnje generacije (7. generacija) je nadaljevanje uspešne linije tega priljubljenega kompaktnega avtomobila. Zaznamuje ga še večja rafiniranost, napredna tehnologija in izboljšana vozna izkušnja. Tukaj je opis nekaterih ključnih značilnosti VW Pola zadnje generacije. Sodoben dizajn: Polo 7. generacije je bil zasnovan s svežim in sodobnim videzom. Ima čiste linije, dinamične oblike in prefinjene detajle, ki mu dajejo privlačen in eleganten videz. Avtomobil je opremljen z LED žarometi, ki izboljšujejo vidljivost in dajejo vozilu še boljšo prepoznavnost. Učinkoviti motorji: Na voljo so različni učinkoviti bencinski in dizelski motorji, ki ponujajo dobro ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo porabe goriva. Nekateri modeli so na voljo tudi s hibridno tehnologijo, kar omogoča še boljšo varčnost in zmanjšano emisijo CO2. VW Polo zadnje generacije ponuja dinamično in udobno vožnjo. Vzmetenje je prilagojeno za gladko in stabilno vožnjo, medtem ko natančno krmiljenje omogoča odzivno vožnjo.

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri nakupu rabljenega vozila VW Polo je priporočljivo preveriti zgodovino vozila, vključno s preteklimi lastniki, servisno zgodovino, prevoženimi kilometri in morebitnimi nesrečami. Prav tako je priporočljivo opraviti temeljit pregled vozila, da se zagotovi, da je v dobrem tehničnem stanju. Na splošno je VW Polo preverjena rabljena vozila dobra izbira za tiste, ki iščejo športen in prestižen avtomobil manjšega formata. Zagotavljajo visoko kakovost izdelave, zmogljivost, udobje in napredne funkcije, po nižji ceni v primerjavi z novimi vozili.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

  • ohranjena vozila
  • online podpis in nakup pogodbe
  • tehnično odlično ohranjena
  • video predstavitev vozila
  • strokovno pregledana
  • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
  • do 500 evrov popust ob menjavi vozila
 
 

 

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov