Avto.info

HONOR 200 Lite naprodaj v Sloveniji!

Ustvarite popolne portrete s prvo napravo serije HONOR 200

HONOR 200 Lite naprodaj v Sloveniji!: Ustvarite popolne portrete s prvo napravo serije HONOR 200

HONOR 200 Lite naprodaj v Sloveniji!

Avtor: Foto: HONOR
HONOR 200 Lite naprodaj v Sloveniji!: Ustvarite popolne portrete s prvo napravo serije HONOR 200 HONOR 200 Lite naprodaj v Sloveniji!: Ustvarite popolne portrete s prvo napravo serije HONOR 200

[Ljubljana, 5. junij 2024]  Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je včeraj napovedala predstavitev povsem novega telefona HONOR 200 Lite.  Ta vsestranski pametni telefon je zasnovan tako, da zadovoljuje različne potrebe in želje uporabnikov pametnih telefonov, ter ponuja kombinacijo odličnih zmogljivosti portretne fotografije, poglobljenega zaslona, odlične zmogljivosti strojne opreme, elegantnega oblikovanja in gladke uporabniške izkušnje.

Izjemne zmogljivosti portretne fotografije
HONOR 200 Lite je opremljen z zmogljivim sistemom trojne kamere, zato je odličen pri portretni fotografiji in uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih slik z izjemnimi podrobnostmi.  Sistem je sestavljen iz glavne kamere s 108 MP, kamere s 5 MP za širokokotno in globinsko fotografiranje ter kamere za makro posnetke z 2 MP. Glavna kamera podpira zaslonko f/1,75 in 108 milijonov slikovnih pik visoke ločljivosti z načinom HIGH-RES, kar zagotavlja, da so trenutki jasni tudi v slabih svetlobnih pogojih. Glavna kamera podpira tri različne načine za zajemanje očarljivih portretov z različnih razdalj, ustvarja pa tudi progresivne učinke bokeh, ki posnemajo naravni vid človeških oči.

Poleg impresivne zadnje kamere ima HONOR 200 Lite tudi sprednjo kamero s 50 MP, ki izstopa v različnih svetlobnih pogojih. Z vrhunskim algoritmom HONOR RAW Domain zagotavlja dobro uravnotežene portrete z natančno ostrino in ohranjenimi podrobnostmi. S samodejnim preklopom FOV med 1x in 0,8x1 nov telefon HONOR 200 Lite uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih skupinskih selfijev s fascinantnimi podrobnostmi v ozadju. Poleg tega je v HONOR 200 Lite vgrajena luč za selfije, ki ustvarja umetniške svetlobne učinke in oživlja očarljive 3D portrete. S HONOR 200 Lite lahko uporabniki samozavestno zajemajo epske selfije, ki v vsakem posnetku pokažejo njihovo osebnost.

Izjemno svetel zaslon za neprekosljivo vizualno izkušnjo
HONOR 200 Lite je opremljen s 6,7-palčnim zaslonom AMOLED2 Eye-comfort z izjemno tankimi robovi, ki uporabnikom zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja. S frekvenco osveževanja 90 Hz3 zaslon zagotavlja bolj gladko gibanje in izboljšano odzivnost za bolj tekoč vmesnik. Medtem največja svetilnost HDR 2000 nitov4 živo upodablja barve in zagotavlja odlično vidljivost tudi v svetlem zunanjem okolju, kar uporabnikom olajša branje sporočil, navigacijo ali pregledovanje slik kadarkoli in kjerkoli.

HONOR je v skladu s svojo zavezanostjo tehnologiji, ki je osredotočena na človeka, v zaslon vključil vrsto inovacij za zaščito oči, kot so tehnologija PWM (Pulse Width Modulation), cirkadiani nočni prikaz, dinamično zatemnjevanje, 4096-stopenjska prilagoditev svetlosti, temni način in način e-knjige. Z vključitvijo 3240-herčnega brezskrbnega zatemnjevanja PWM5 naprava učinkovito zmanjšuje obremenitev oči uporabnikov, ko je nastavljena na nizko svetlost. HONOR 200 Lite, ki je potrjen s certifikatom TÜV Rheinland Flicker-free, je prilagojen potrebam uporabnikov, ki na napravah preživijo veliko ur.

Elegantna zasnova z izboljšano vzdržljivostjo
HONOR 200 Lite z izjemno tanko zasnovo združuje elegantnost, priročnost in vzdržljivost ter uporabnikom prinaša robustno napravo s privlačno estetiko. Z debelino, ki meri le 6,78 mm6 in lahkim ohišjem, ki tehta le 166 g7 , HONOR 200 Lite zagotavlja popolno prenosljivost skozi ves dan. HONOR 200 Lite je izdelan tako, da zdrži vsakodnevno obrabo, kar potrjuje tudi certifikat SGS s petimi zvezdicami za odpornost na padce za celotno enoto. Z inovativno strukturno tehnologijo je HONOR 200 Lite celovito zaščiten pred nenamernimi padci z višine 1,65 metra, kar uporabnikom zagotavlja miren spanec.

Izboljšana zmogljivost strojne opreme za optimalno produktivnost
HONOR 200 Lite je opremljen z 8 GB pomnilnika in prostornim pomnilniškim diskom s kapaciteto 256 GB, kar je prilagojeno uporabnikom, ki želijo imeti svoje medije enostavno dostopne. Naprava vključuje tudi tehnologijo HONOR RAM Turbo (8GB+8GB)8, ki optimizira shranjevanje datotek tako, da del bliskovnega pomnilnika prenese v RAM, kar zagotavlja bolj gladko in brezskrbno delovanje. Napravo poganja procesor MediaTek Dimensity 6080, ki jo podpira z impresivnimi slikovnimi zmogljivostmi, hitrim povezovanjem 5G ter gladkimi in živahnimi učinki zaslona.

Brezhibna uporabniška izkušnja, ki jo omogočata podaljšana življenjska doba baterije in MagicOS 8.0
HONOR 200 Lite je opremljen z robustno 4500 mAh9 baterijo , ki zagotavlja dolgotrajno uporabo brez potrebe po pogostem polnjenju, kar daje neprekinjeno uporabniško izkušnjo. Z enim samim ciklom polnjenja lahko HONOR 200 Lite omogoča do 29 ur telefoniranja, 14 ur predvajanja videoposnetkov in 16 ur brskanja10. V kombinaciji s 35W žično polnilnico HONOR Wired SuperCharge lahko uporabniki hitro napolnijo napravo, ko so na poti. HONOR 200 Lite z najnovejšim sistemom MagicOS 8.0, ki temelji na operacijskem sistemu Android 14, ponuja gladko in inteligentno uporabniško izkušnjo ter uvaja inovativne funkcije, kot so Magic Capsule, Magic Portal, HONOR Global Favorites Space, Shortcut in Parallel Space, ki zagotavljajo resnično intuitivno uporabniško izkušnjo.

Barva, cena in razpoložljivost
Naprava HONOR 200 Lite je pri nas na voljo v dveh očarljivih barvah, ki ustrezajo različnim stilskim željam uporabnikov: turkizna in polnočno črna. Od 3. junija 2024 je HONOR 200 Lite na voljo za nakup pri vseh naših večjih mobilnih operaterjih po priporočeni ceni 329 evrov.

Več na https://www.honor.com/si/

1 Ko je omogočen način Bokeh, lahko sprednja kamera podpira le 1 x FOV.
2 Z oblikovanjem zaslona z zaobljenimi vogali je dolžina diagonale zunanjega zaslona 6,7 palca, če jo merimo po standardnem pravokotniku (dejanska vidna površina je nekoliko manjša). 
3 Ekran podpira največjo hitrost osveževanja 90 Hz, pri čemer se lahko hitrost osveževanja pod različnimi vmesniki aplikacij in kakovostjo iger nekoliko razlikuje. Prosimo, upoštevajte svoje dejanske izkušnje.
4 Podatki o svetlosti prihajajo iz laboratorijev HONOR in veljajo le v nekaterih scenarijih. Prosimo, upoštevajte dejanske izkušnje.
5 Ekran podpira največjo visokofrekvenčno zatemnitev PWM 3240 Hz, ki se uveljavi v scenarijih z nizko svetlostjo. Oglejte si dejanske izkušnje. Telefon ni medicinska oprema in ni na voljo za zdravljenje.
6 Podatki iz laboratorijev HONOR. Dejanske mere se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo, proizvodni proces in način merjenja. Debelina (6,78 mm) tabličnega računalnika ne vključuje izbokline za kamero.
7 Podatki iz laboratorijev HONOR. Skupna teža vključuje baterijo. Dejanska teža se lahko razlikuje glede na konfiguracijo izdelka, proizvodne procese in metode merjenja.
8 Podatki laboratorijev HONOR. Razpoložljivi notranji pomnilnik je lahko manjši, saj del pomnilnika zasedajo operacijski sistem in aplikacije. 
9 Tipična vrednost. Nazivna zmogljivost nesnemljive baterije je 4400 mAh.
10 Podatki iz laboratorijev HONOR.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov