Avto.info

Abarth Offshore

Športni motorni čoln na salonu »Top Marques« v Monaku

Abarth Offshore : Športni motorni čoln na salonu »Top Marques« v Monaku

Abarth Offshore

Avtor: Foto: Abarth

Ob 75. obletnici je Abarth navdušil ljubitelje znamke s predstavitvijo novega športnega motornega čolna Abarth Offshore, ki je svetovno premiero doživel na dogodku »Top Marques 2024«, ki je potekal od 5. do 9. junija v kneževini Monako.

Novi Abarth Offshore, ki ga navdihuje športna dediščina znamke z značko škorpijona, Abarth približuje svetu navtike. Proizvaja ga italijansko podjetje Car Off Shore, zasnovali pa so ga v sodelovanju s Centro Stile Fiat in Abarth, s poudarkom na športnosti, atraktivnosti, sijočih barvah in navdušujočih zmogljivostih znamke.

Novi Abarth Offshore ima drzno kovinsko-zeleno karoserijo, ki se preliva v sončni svetlobi, ter detajle in okrasne šive v lešnikovo rjavi barvi. Poganja ga vgrajeni hidrojet izvenkrmni motor, ki zagotavlja impresivno zmogljivost s svojimi 169 kW (230 KM) moči in parom dirkalnih izpuhov Riva, ki dajejo Abarthu Offshore prepoznaven zvok. Plovilo izrazito športnih linij ima pomično streho z logotipom Abarth, ki je značilna za Abarthove kabriolete. Barve karoserije odsevajo tudi na paru športnih sedežev Besenzoni z ergonomskim, prešitim usnjenim naslonjalom, s 4-točkovnimi varnostnimi pasovi in jekleno oporno osnovo Wave Shock.

Prostorna ploščad za sončenje je opremljena z elegantno jekleno lestvijo, udobje pa prinašajo visokokakovostni materiali: od sintetične tikovine Synteak s prilagoditvami do oprijemal, ki sledijo ostrim linijam od krme do premca. Oprema vključuje stereo sistem Garmin z LED diodami RGB, 4 zvočnike Fusion in nizkotonec, vgrajen v armaturno ploščo. Zahvaljujoč naprednim tehnologijam, Abarth Offshore uporabnikom omogoča varno plovbo, nepozabne vodne dogodivščine in uživanje v udobju brez primere. Za dodatno prilagoditev so na voljo tudi ribiški ali športni dodatki.

Novi Abarth Offshore je na voljo v omejeni seriji 500 edinstvenih, popolnoma prilagodljivih primerkov. To je popoln čoln za tiste, ki želijo svoji navtični izkušnji dodati športnost in ekskluzivnost.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava