Avto.info

Škoda pooblaščeni servis

Zakaj na pooblaščeni servis Škoda?

škoda pooblaščeni servis <em>[Avtor: škoda porsche inter auto]</em>

škoda pooblaščeni servis

Avtor: Foto: Škoda Porsche Inter Auto

Reden servis vozil Škoda prinaša številne prednosti. V Sloveniji lahko najdete več pooblaščenih servisov za vozila Škoda. Tu je nekaj najbolj priznanih lokacij:

  • ŠKODA SERVIS Porsche Verovškova: Nahaja se na Verovškovi ulici 78 v Ljubljani. Ta servis je del Porsche Inter Auto skupine in je ena največjih in najbolj specializiranih servisnih enot za vozila Škoda v Sloveniji.
  • ŠKODA SERVIS Porsche Koper: Nahaja se na Ankaranski cesti 10 v Kopru. Ta enota servisira vozila Škoda v Primorski regiji in okolici.
  • ŠKODA SERVIS Porsche Maribor: Nahaja se na Šentiljski cesti 128a v Mariboru. Ta servis je namenjen lastnikom vozil Škoda v Mariboru in okoliških regijah.

KONTAKT SERVIS: Rezervirajte si termin za servis in pokličite na 041 392 204!

Porsche Inter Auto, vodilni avtomobilski prodajalec in serviser v Sloveniji, ponosno sporoča prednosti obiska pooblaščenega servisa Škoda v njihovih enotah na Verovškovi v Ljubljani, v Kopru in Mariboru. Škoda je priznana avtomobilska znamka, ki se ponaša z visoko kakovostjo, in Porsche Inter Auto si prizadeva zagotavljati vrhunsko storitev svojim strankam.

Poglejte tudi: VIDEO ŠKODA SERVIS SLOVENIJA

Tukaj je pet ključnih prednosti rednega servisa Škoda:

Zanesljivost in varnost: Reden servis omogoča temeljito preverjanje in vzdrževanje ključnih komponent vozila, kot so motor, zavorni sistem, vzmetenje in pnevmatike. To zagotavlja zanesljivo delovanje vozila in povečuje varnost med vožnjo.

Podaljšanje življenjske dobe vozila: Redno vzdrževanje vozila Škoda prispeva k njegovi dolgotrajnosti. Servis vključuje pregled in menjavo potrošnih delov ter izvajanje potrebnih popravil, kar omogoča vozilu, da ostane v dobri kondiciji in deluje optimalno tudi po več letih uporabe.

Ohranjanje garancije: Vozila Škoda imajo običajno garancijo, ki zahteva reden servis v pooblaščenem servisu. Redno izvajanje servisnih postopkov v skladu z garancijskimi pogoji zagotavlja, da ostane garancija veljavna in da so morebitne težave ali okvare krite s strani proizvajalca.

Izboljšanje učinkovitosti in porabe goriva: Redno vzdrževanje vozila, kot so redna menjava olja, zamenjava zračnega filtra, pregled pnevmatik itd., pomaga ohraniti optimalno delovanje motorja in posledično izboljša učinkovitost goriva. To lahko pripomore k nižji porabi goriva in zmanjšanju stroškov za lastnika vozila.

Vrednost vozila: Reden servis ima tudi pozitiven vpliv na vrednost vozila. Vozila, ki imajo redno vzdrževan servisni zapis, običajno ohranijo višjo vrednost na trgu rabljenih vozil. Potencialni kupci cenijo dobro vzdrževana vozila, saj to pomeni manjše tveganje za morebitne težave ali okvare.

Preverite tudi:

Ena izmed najpomembnejših prednosti obiska pooblaščenega servisa Škoda pri Porsche Inter Auto je strokovnost in znanje njihovih usposobljenih tehnikov. Servisne delavnice so opremljene z najnovejšo tehnologijo in orodji, ki omogočajo hitro in natančno diagnosticiranje ter popravilo vozila. Tehniki so redno usposabljanji s strani Škode, kar jim omogoča, da ostanejo na vrhu najnovejših tehničnih inovacij ter napredka v avtomobilski industriji.

Poleg tega pooblaščeni servis pri Porsche Inter Auto uporablja izključno originalne nadomestne dele Škoda. Uporaba originalnih delov je ključnega pomena za ohranjanje zanesljivosti in trajnosti vozila ter ohranjanje garancije. Stranke se lahko zanesejo, da bodo vgrajeni deli visoke kakovosti in skladni z najvišjimi standardi znamke Škoda.

 

Odličen servis pa se ne konča pri strokovnosti in originalnih nadomestnih delih. Porsche Inter Auto se zavezuje k odličnemu servisu in vrhunski stranki izkušnji. Pričakujejo, da bodo stranke deležne prijaznega in profesionalnega ravnanja s strani svojih uslužbencev. Nudijo tudi različne storitve, kot so redni servisni pregledi, vzdrževanje, popravila, menjave pnevmatik, optično nastavljanje podvozja in še veliko več.

Za stranke je obisk pooblaščenega servisa Škoda pri Porsche Inter Auto tudi izjemno priročen. Poleg treh lokacij v Ljubljani, Kopru in Mariboru imajo na voljo tudi možnost rezervacije servisnega termina prek spleta. S tem se izognejo dolgim čakalnim vrstam in lahko na enostaven način določijo najprimernejši čas za servisiranje svojega vozila.

Stranke, ki obiskujejo pooblaščeni servis Škoda pri Porsche Inter Auto, imajo dodatno korist, da imajo dostop do različnih ugodnosti. To vključuje možnost uporabe nadomestnega vozila med servisom, servisno garancijo, ugodne ponudbe za originalne nadomestne dele in dodatno opremo, ter ostale ekskluzivne ponudbe, ki so namenjene le strankam pooblaščenega servisa.

Skupaj z zavezanostjo k kakovosti, strokovnosti in odlični storitvi je obisk pooblaščenega servisa Škoda pri Porsche Inter Auto logična izbira za lastnike vozil Škoda. S tem se zagotavlja varnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo vozila, kar omogoča strankam, da uživajo v brezskrbni vožnji. Za več informacij o storitvah, rezervaciji termina in ugodnostih, stranke vabijo, da obiščejo uradno spletno stran Porsche Inter Auto ali kontaktirajo najbližjo enoto na Verovškovi v Ljubljani, v Kopru ali Mariboru.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov