Avto.info

Zimske pnevmatike Semperit

Zimske pnevmatike Semperit - poskrbite za varnost

Zimske pnevmatike Semperit: Zimske pnevmatike Semperit - poskrbite za varnost

Zimske pnevmatike Semperit

Avtor:

Zimske pnevmatike Semperit

Zimske pnevmatike Semperit - z velikim prepričanjem vam lahko zagotovimo, da z vrhunskimi zimskimi pnevmatikami Semperit nikjer več ne boste ostali na cesti. Semperit zimske pnevmatike z natančnim profilom in zanimivo oblikovanim ramenskim delom je resnično vsestranska, saj združuje prepričljive zimske lastnosti in zanesljive zmogljivosti na suhi podlagi. Znamka gum Semperit si že 111 let prizadeva za odlične zmogljivosti. Na kakovost izdelkov te znamke se vedno lahko zanesete: vse leto, v vseh regijah, v najzahtevnejših situacijah in v najtežjih razmerah. Vse to pnevmatike dokazujejo na različnih evropskih testih pnevmatik, kjer dosegajo izjemno visoke rezultate v vseh kategorijah.
 
             Semperit
Celoletne pnevmatike
 • All Season Grip
Zimske pnevmatike
 • SPEED-GRIP 5
 • SPEED-GRIP 3
 • MASTER-GRIP 5

 

AKCIJA ZIMSKIH PNEVMATIK 2023-2024: izkoristite akcijo in kupite zimske pnevmatike kar preko spleta pri Porsche Inter Auto shop.porscheinterauto.net. Za več informacij glede zimskih gum, jih pokličite na 041 392 204.

Celoletne pnevmatike Semperit - katere so prednosti, za katere voznike so primerne?
Celoletne pnevmatike Semperit so primerne za vse voznike, ki se vozite uravnoteženo. Zagotavljajo dobro zmogljivost čez vse leto na najrazličnejših površinah in v različnih vremenskih razmerah. Celoletne pnevmatike zagotavljajo visoko zmogljivost vašega vozila čez vse leto in so odlična izbira za vse, ki prevozijo nekoliko manj kilometrov vsakodnevno.

Kako izbrati prave gume?
Zimske gume, letne gume in celoletne gume - njihov nakup za seboj pripelje mnogo stvari. Ne smemo kupiti prvih, ki so najcenejše in nam izgledajo primerne za naše vozilo. Predvsem pri zimskih pnevmatikah je potrebno biti previden ob nakupu, saj lahko hitro izberemo napačne ali slabe kvalitete. Ob nakupu novih pnevmatik bodite torej pozorni na naslednje stvari.

Zimske gume Semperit - prednosti:

 • zagotovite si oprijem
 • izrazite zimske zmogljivosti
 • optimalen oprijem
 • vodenje v milejših vremenskih razmerah
 • zmanjšan hrup
 • vodljivost in zaviranje na mokri in suhi podlagi
 • stabilnost pri visoki hitrosti 

Zimske gume Semperit SPEED-GRIP 5
Z novo pnevmatiko SPEED-GRIP 5 pozimi ne bo več neprijetnih presenečenj. Ta nova pnevmatika z atraktivnim profilom in zanimivo oblikovanim ramenskim delom je resnično vsestranska, saj združuje prepričljive zimske lastnosti in zanesljive zmogljivosti na suhi podlagi. Zmogljivosti na snegu: Premagajte vsak izziv po zaslugi močnega oprijema, zanesljive zavorne učinkovitosti in odlične vodljivosti na snegu. Zmogljivosti na mokrem: Zagotovite si visoko raven varnosti na spolzkih mokrih cestah, ki jo omogoča naša nova zasnova profila. Vodljivost na suhem: Doživite novo raven stabilnosti v zavojih in se vedno brezskrbno podajte na zimsko vožnjo.

Zimske gume Smperit SPEED-GRIP 3
Zimska športnica. Letošnjo zimo si zagotovite dober oprijem. Kratka zavorna pot na zasneženi podlagi. Visoka raven varnosti vožnje po zasneženih ovinkastih cestah. Kratka zavorna pot na poledeneli podlagi.

 

 
Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov