Avto.info

Rabljeni avtomobil: SEAT Leon

Iščete rabljen avto? SEAT Leon vas bo navdušil!

Rabljeni avtomobil: SEAT Leon: Iščete rabljen avto? SEAT Leon vas bo navdušil!

Rabljeni avtomobil: SEAT Leon

Avtor:

Iščete rabljen avto? SEAT Leon vas bo navdušil!

Rabljeni avtomobil SEAT Leon - prava izbira za družine
SEAT Leon zaloga - SEAT Leon je kompaktni avtomobil z elegantnim športnim videzom z dinamičnimi zmogljivostmi. Prav tako pa postavlja nove standarde glede velikosti, praktičnost in seveda tudi glede prostornosti. Na voljo je tudi karavanski model SEAT Leon ST. Na voljo je tudi karavan.

Katere so največje prednosti rabljenega avtomobila SEAT Leon?
SEAT Leon rabljena vozila - o lastnostih modela SEAT Leon smo povprašali tudi pri trgovcu z rabljenimi vozili Porsche Inter Auto. SEAT Leon vas bo navdušil s številnimi prednostmi. Praktičnost, varnost, udobje, napredna oprema, dinamičnost, raznoliki motorji. Napredne funkcije in oprema: vključuje funkcije, kot so navigacijski sistem, kamera za vzvratno vožnjo, sistem za pomoč pri parkiranju, samodejni klimatski sistem in druge udobje in varnostne funkcije. Rabljeni Seat Leon je na voljo z različnimi motorji, vključno z bencinskimi, dizelskimi in hibridnimi možnostmi. To pomeni, da lahko izberete avtomobil z motorjem, ki ustreza vašim potrebam po moči, učinkovitosti goriva in načinu vožnje. Za vas smo spodaj opisali zadnji dve generaciji. 

SEAT Leon 2012-2020 - mk3 tretja generacija (5F; 2012)
Predzadnja generacija Leona, ki je bila predstavljena leta 2012 in je bila na voljo do leta 2020, je prinašala številne značilnosti in izboljšave, ki so prispevale k priljubljenosti tega kompaktnega avtomobila. Dizajn: Leon predzadnje generacije je bil zasnovan z dinamičnim in atletskim videzom. Ima privlačne poteze in športno držo. Poudarek je bil na čistih linijah, agresivni prednji maski, ostrim žarometom in dinamičnem profilu, ki mu daje športen videz. Kljub kompaktnim meram je Leon ponudil dovolj prostora za udobno vožnjo. Notranjost je dobro izkoriščena, s prostornimi sedeži in dovolj prostora za potnike na zadnjih sedežih. Prtljažni prostor je bil tudi zadovoljiv in dovolj velik za vsakodnevno uporabo. Tehnologija: Predzadnja generacija Leona je bila opremljena z napredno tehnologijo. Vgrajen je bil zaslon na dotik, ki je omogočal uporabo različnih funkcij, kot je navigacijski sistem, povezava z mobilnimi napravami in upravljanje avdio sistema. Prav tako je bil na voljo tudi sistem za prostoročno telefoniranje in upravljanje z glasovnimi ukazi. Vožnja: Predzadnja generacija Seat Leona je bila cenjena zaradi svoje agilne in dinamične vožnje. Natančno krmiljenje, dober oprijem na cesti in uravnoteženo vzmetenje so prispevali k prijetnemu voznemu doživetju. Vozniki so uživali v odzivnosti avtomobila in dobrem občutku na cesti.

SEAT Leon 2020- mk4 četrta generacija (KL1/KL8; 2020)
Zadnja generacija Leona, ki je bila predstavljena leta 2020, prinaša vrsto izboljšav v primerjavi s prejšnjimi modeli. Tukaj je opis zadnje generacije Leona. Zunanji dizajn Leona je modern in športen. Značilen je po ostrih linijah, dinamičnih potezah in agresivnem videzu. Opremljen je s prepoznavno masko hladilnika, ozkimi LED žarometi in ožjimi zadnjimi lučmi, ki dajejo avtomobilu privlačen videz. Zadnja generacija Leona je malenkost večja od prejšnjih modelov, kar rezultira v prostornejšem notranjem prostoru. Potniki imajo več prostora za noge in ramena, kar pripomore k udobnejši vožnji. Prav tako je povečana tudi prtljažna zmogljivost, kar omogoča več prostora za prtljago. Novi SEAT Leon je opremljen s sodobno tehnologijo. V središču armaturne plošče se nahaja napreden multimedijski sistem z zaslonom na dotik, ki omogoča enostaven dostop do funkcij avtomobila. Vgrajene so tudi povezane storitve, kot je integracija pametnih telefonov, navigacijski sistem in povezljivost s spletnimi aplikacijami. V zadnji generaciji Leona je velik poudarek na varnosti. Avtomobil je opremljen z naprednimi varnostnimi sistemi, kot so sistem za opozarjanje na nalet, sistem za ohranjanje voznega pasu, samodejno zaviranje v sili in sistem za nadzor mrtvega kota. Ti sistemi prispevajo k večji varnosti in zmanjšanju tveganja za nesreče. Zaokroženo gledano, zadnja generacija Leona predstavlja napredek na področju dizajna, tehnologije, varnosti in zmogljivosti.


 

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno bogato zalogo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna preverjena odlična rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

  • ohranjena vozila
  • online podpis in nakup pogodbe
  • tehnično odlično ohranjena
  • video predstavitev vozila
  • strokovno pregledana
  • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
  • do 500 evrov popust ob menjavi vozila

Pokličite jih na 041 392 204  za vse dodatne informacije.

 
 
 
 

 

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava