Avto.info

Renault bo razstavljal na sejmu Solutrans

RENAULT BO NOVI MASTER RAZKRIL 21. NOVEMBRA

Renault bo razstavljal na sejmu Solutrans: RENAULT BO NOVI MASTER RAZKRIL 21. NOVEMBRA

Renault bo razstavljal na sejmu Solutrans

Avtor: Foto: Renault

Renault ima z avtomobilskimi razstavami že zgodovinske povezave. Tako je tudi s sejmom Solutrans, na katerem od nekdaj predstavljajo rešitve gospodarske in urbane mobilnosti in razstavljajo paleto vozil in storitev za poslovne uporabnike. Na letošnjem sejmu bo Renault svetovni javnosti, v sklopu novinarske konference, razkril novi Renault Master, ki bo potekala na razstavnem prostoru znamke v torek 21. novembra ob 10. uri. To konferenco bo možno spremljati tako v dvorani 4 na sejmu kot tudi v neposrednem spletnem prenosu.

Ob tej priložnosti bo razstavljena celotna paleta lahkih gospodarskih vozil Renault, ki bodo privzela novo oblikovno linijo in novi logotip znamke. Obiskovalci si bodo celotno ponudbo gospodarskih vozil lahko ogledali na več kot 1.200 m2 velikem razstavnem prostoru, kjer se bodo lahko seznanili tudi s strokovnim znanjem znamke, ki je na voljo poslovnim uporabnikom. Dnevne osrednje predstavitve bodo obiskovalcem omogočale spoznavanje z inovativnimi izdelki, storitvami in rešitvami, ki jih znamka ponuja poslovnim uporabnikom.

Na razstavnem prostoru bosta tudi posebna dela za znamko HYVIA, na katerem bo Renault izkoristil evropski teden vodika za razkritje nove arhitekture modela Master Van H2-TECH, in za znamko MOBILIZE, kjer bodo predstavljene konkretne in trajnostne rešitve za poklicne uporabnike ter cestni in mestni transport, vključno s povsem električnim majhnim dostavnikom Bento. Na sejmu bo z lastnim razstavnim prostorom nastopil tudi Renaultov partner TOLV, ki dobavlja komplete za predelavo več kot pet let starih primerkov modela Renault Master v vozila na povsem električen pogon.

Novinarsko konferenco, ki bo v torek 21. novembra 2023 ob 10. uri na razstavnem prostoru znamke Renault, boste lahko spremljali v živo: https://www.alliance-it-events.com/streaming/index.html?session=68dd3fd2-222e-40fd-81a7-dc5593eea651&support=it.events%40renault.com

Sejem transporta Solutrans: razstavišče Eurexpo v Lyonu, Francija
Razstavni prostor Renault bo v dvorani 4

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava