Avto.info

MG RAZKRIVA ...

PRENOVLJEN SUV MG HS

MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS

MG RAZKRIVA ...

Avtor: Foto: MG
MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS MG RAZKRIVA ...: PRENOVLJEN SUV MG HS

MG Motor Slovenija predstavlja popolnoma prenovljeni MG HS z odločnim in mogočnim videzom ter dostopno ceno. MG HS namreč ohranja podobno cenovno strukturo kot prejšnji model, vendar z razkošnejšo opremljeno osnovne različice Standard z začetno ceno že od 24.900 €. Od pričetka prodaje na slovenskem trgu je v ceno vključena tudi izbira ene od šestih razpoložljivih barv.

Po obsežni prenovi ima novi MG HS ostrejši in agresivnejši videz. Spredaj, novi LED žarometi z dvojno funkcijo, drzen dizajn prednje maske in nov sprednji odbijač prispevajo k izboljšanem videzu. Vse to MG HS ponovno postavlja na mesto največjega in najbolj luksuznega SUV vozila podjetja MG Motor. Zadaj, nov dizajn odbijača, prenovljene izpušne cevi in zadnje LED luči dopolnjujejo nov sodoben slog, skupaj z novim dizajnom 46cm (18“) dvobarvnih platišč*. Novi MG HS bo na voljo v različicah opreme Standard, Comfort in Luxury. Vse  izvedenke poganja 1,5-litrski turbopolnilni bencinski motor, ki bo zagotavljal skupno moč 119 kW (162 KM). Ročni menjalnik je na voljo na vseh nivojih opreme, medtem ko nivoja opreme Comfort in Luxury, ob doplačilu 2.000€, ponujata tudi možnost izbire samodejnega menjalnika. Novi MG HS ohranja impresivno prostornost in udobje prejšnje generacije, notranjost pa vsebuje visokokakovostne in mehke materiale. Informacijsko - zabavni sistem s 25,6cm (10,1") barvnim zaslonom na dotik ponuja nadgradnjo obstoječe programske opreme, ki omogoča hitrejše in enostavnejše delovanje. Dodatna kovinska barva, MAGIC siva, je sedaj prvič na voljo tudi v ponudbi na modelu MG HS. Barvna paleta tako sedaj vključuje dve enoslojni (DOVER bela in BRIGHTON modra), tri kovinske barve (MEDAL srebrna, MAGIC siva in PEBBLE črna) ter eno troslojno barvo (DIAMOND rdeča).

Različica opreme Standard z začetno ceno 24.900€ in ročnim menjalnikom, sedaj vključuje dvofunkcionalna prednja LED žarometa z integriranimi smerokazi v stranskih ogledalih. Vsak nivo opreme kupcu ponuja vedno več udobja. Prednji parkirni senzorji, ročna klimatska naprava, kamera za vzvratno vožnjo ter kopica različnih varnostno asistenčnih sistemov so kupcem na voljo kot del serijske opreme, brez dodatnega doplačila. Različica opreme Luxury, po ceni 30.900 € s samodejnim menjalnikom predstavlja vrhunec ponudbe samega modela. S številnimi vrhunskimi elementi kot so ambientalna osvetlitev notranjosti vozila, samodejna dvoconska klimatska naprava, električno pomična panoramska streha, ekskluzivno integrirano oblazinjenje Bader®, električno nastavljiva sprednja športna sedeža iz kombinacije usnja in alkantare, zatemnjena zadnja stekla in nadgrajen avdio sistem s 6 zvočniki. Različica s samodejnim menjalnikom pa dodatno vključuje tudi električno odpiranje prtljažnih vrat.

Varnost je vedno naša prva prioriteta. Posebna karoserijska zasnova modela MG HS v kombinaciji z varnostnim sistemom MG Pilotom ter najbolj inovativnimi funkcijami aktivne in pasivne varnosti, zagotavlja maksimalno zaščito potnikov na vseh ravneh. Ko gre za varnost, MG ne dela kompromisov. Celovit paket varnostnih sistemov MG Pilot je serijsko na voljo že pri osnovni opremi Standard, ki vključuje:
- Sistem proti blokiranju koles (ABS)
- Sistem elektronske razporeditve zavorne sile (EBD)
- Sistem za nadzor stabilnosti vozila (ESC)
- Sistem za pomoč pri zaviranju v sili (EBA)
- Sistem za pomoč pri vožnji po klancu (HDC)
- Električna parkirna zavora s funkcijo (EPB) "Auto-Hold" (na voljo samo na izvedenkah s samodejnim menjalnikom)
- Tempomat (CC)
- Inteligentni sistem upravljanja dolgih luči (IHC)
- Sistem SAS (Speed Assistance System)
- Opozorilo pred trkom (FCW)
- Samodejno zaviranje v sili (AEB)
- Opozorilo zapuščanja voznega pasu (LDW)
- Prepoznavanje prometnih znakov (TSR)
- Sistem za pomoč pri ohranjanju vozila na voznem pasu (LKA)
- Sistem za nadzor mrtvega kot (BSM)
- Opozorilo na promet zadaj (RTA)
- Sistem za opozarjanje pred menjavo voznega pasu (LCW)

Izvedenke s samodejnim menjalnikom pa kupcem ponujajo tudi adaptivni tempomat ter sistem pomoči v prometnih zastojih (TJA). Kupci so doslej uživali v MG-jevi 7-letni garanciji/150.000 kilometrov za vse modele, ki še vedno ostaja ena najdaljših popolnoma prenosljivih garancij v svojem razredu. Pred kratkim je bila objavljena tudi posebna garancijska ponudba s katero želi MG še okrepiti zaupanje kupcev v blagovno znamko in vozila. MG-jev inovativni pristop do garancije je razširitev obstoječe 7-letne/150.000 km garancije z dvema dodatnima ponudbama, ki zagotavljata, da se vozniki MG počutijo varno in zavarovano kadarkoli in kjer koli na cestah. MG Motor sledi viziji 'Get More' (Pridobite več) in svojim kupcem nudi nadgrajen dizajn in bogato opremljena vozila po konkurenčnih cenah. MG HS še naprej zagotavlja vse prednosti visokokakovostnega, celovito opremljenega in prostornega SUV vozila. Verjamemo, da bo najnovejši HS še bolj privlačen za kupce. Hkrati, z osvežitvijo modela HS pa je bil osvežen tudi obstoječi priključno hibridno model EHS PHEV, kar ponuja dodatne možnosti za kupce, ki iščejo cenovno dostopno in visokokakovostno novo SUV vozilo.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava