Avto.info

Podjetniško-trgovska zbornica

Pooblaščeni avto-trgovci in serviserji o načrtih za prihodnost

Podjetniško-trgovska zbornica: Pooblaščeni avto-trgovci in serviserji o načrtih za prihodnost

Podjetniško-trgovska zbornica

Avtor: Foto: BCA

Pooblaščene trgovce in serviserje vozil vabimo na 14. zbor članov Sekcije pooblaščenih trgovcev in serviserjev z motornimi vozili, ki bo v sredo, 4. oktobra 2023 ob 10.00 uri v dvorani E (medetaža), na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Na zboru članov bomo predstavili aktivnosti, ki smo jih izvedli na različnih področjih  ter oblikovali program dela, ki bo vodilo za izvajanje nadaljnjih aktivnosti v sekciji. Izvolili bomo predstavnike, ki bodo v naslednjem mandatnem obdobju vodili aktivnosti za uresničevanje interesa pooblaščenih trgovcev in serviserjev z motornimi vozili. Vabimo pooblaščene avtoserviserje, da dogodka udeležijo in se seznanijo s ponudbo za pripravo ekonomske analize in izračuna stroškovne cene ter modela za izračunavanje lastne cene storitve v avtoservisni delavnici. Predstavili bomo možnosti zastopanja interesov članov sekcije, s strani odvetniške družbe, za vzpostavitev vzdržnega partnerskega odnosa z zavarovalnicami.

Dnevni red:
Pozdravni nagovor direktorice PTZ - mag. Vida Kožar
Poročilo o delu sekcije PTS - g. Zoran Sodnik, predsednik SPTS
Program dela sekcije
Volitve v organe sekcije
Predstavitev in obravnava ponudbe za pripravo modela za izračunavanje lastne cene storitve v avtoservisni delavnici
Predstavitev možnosti zastopanja interesov članov sekcije, s strani odvetniške družbe v razmerjih z zavarovalnicami
Razno.

Obveščamo vas, da imate možnost parkiranja v garaži GZS v I. kleti, Dimičeva 13, Ljubljana. V primeru zasedenosti prostih mest boste preusmerjeni na zunanje parkirišče. Udeležba je brezplačna, vendar je obvezna predhodna potrditev udeležbe, najkasneje do ponedeljka 2. oktobra 2023, na GZS-Podjetniško trgovsko zbornico, na telefonsko številko 01/ 58 98 335 ali na elektronski naslov: ptz@gzs.si.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava