Avto.info

Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!

Nova Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!

Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!: Nova Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!

Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!

Avtor:

Nova Škoda Octavia - velika novost že v predprodaji v Sloveniji!
Znamka Škoda predstavlja četrto sodobno generacijo Octavie, ki je sedaj prejela osvežen videz, ki vključuje prenovljeno Škodino zunanjost, prenovljen sprednji in zadnji odbijač ter nove matrične LED-žaromete druge generacije, posodobljene zadnje LED-luči z animiranimi smerniki in številna nova aluminijasta platišča. Kupcem je pri novem modelu Škoda Octavia sedaj na voljo še obsežnejša serijska oprema, kot je 10‑palčni digitalni zaslon ali dvo-conska klimatska naprava Climatronic. Dodatni varnostni in asistenčni sistemi zvišujejo aktivno in pasivno varnost. Na voljo kot limuzina in Combi (karavan).

NAJNOVEJŠE NOVICE - ZAČETEK PREDPRODAJE
Povsem nova Škoda Octavia 2024 akcija je že na voljo za naročila - izkoristite ugodnosti: Škoda financiranje 1%*. Prva vozila bodo predvidoma poleti v naših salonih pri Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper. Dobavni rok za novo naročilo znaša približno 4 - 5 mesecev.

Vas zanimajo Škoda vozila? Kontaktirajte Porsche Inter Auto!

  • Kontaktni center - 041 392 204

Nova Škoda Octavia 2024 - največje novosti:

  • 13'' zaslon multimedijskega sistema
  • elegantnejši zunanji videz
  • najsodobnejša tehnologija
  • 10'' palčni virtualni kokpit
  • izboljšan priključni hibrid
  • AGR sedeži z masažo

Nova Octavia Combi - še več prostora
Škoda Octavia Combi je izjemno popularna v svojem razredu in zato je pomembno, da nova Škoda Octavia Combi 2024 ohrani vse te prepoznavne lastnosti, ki jo naredijo vrhunske. Prtljažni prostor znaša 640 litrov, ki se lahko seveda še poveča, če se podrejo naslonjala zadnjih sedežev. Veliko je tudi Simply Clever rešitev.

Nova Octavia RS 265 konjskih moči
Legendarna oznaka Škoda RS od leta 2000 naprej označuje najbolj športne različice modela Octavia. Poleg tradicionalnih podrobnosti in ekskluzivnega motorja 2.0 TSI, ki sedaj razvije 195 kW (265 KM) in je vedno z vrhunskim avtomatskim menjalnikom DSG, ima nova Škoda Octavia RS 2024 serijsko vključene tudi matrične LED-žaromete.

Nova Škoda Octavia 2024 - napredek
Nova Škoda Octavia 2024 predstavlja velik napredek pri tehnologiji žarometov in luči. Osnovni žarometi sedaj serijsko uporabljajo izključno LED-tehnologijo. Matrični LED-žarometi druge generacije so na voljo opcijsko za nivoja opreme Selection in Sportline, medtem ko so za modele RS serijski. Ustvarjajo novo svetlobno grafiko in so sestavljeni iz dveh LED-modulov, katerih videz še nadgrajuje novi element Crystallinium. Osvetlitev je tako še boljša, medtem ko je preprečevanje slepljenja nasproti vozečih voznikov pri vključenih dolgih lučeh še bolj učinkovito. Meglenke je nadomestila funkcija za vse vremenske razmere, ki svetilnost žarometov optimalno prilagaja trenutnim vremenskim razmeram. Zadnje luči s celostno LED-tehnologijo so vključene serijsko in so na voljo v dveh različicah. Osnovna izvedba bo na voljo z nivojema opreme Essence in Selection. Najvišja različica pa ima animirano funkcijo Coming/Leaving Home in animirane smernike - slednji se skupaj z zgornjim delom sklopa luči v obliki črke C raztezajo v pokrov prtljažnika. Ta različica bo serijsko vključena pri modelih Sportline in RS, kot dodatna oprema pa bo na voljo tudi za nivo opreme Selection.

Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!: Nova Škoda Octavia 2024 - začetek predprodaje!
Send to Kindle
| Share

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava