Avto.info

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Nadaljevanje partnerstva HONOR in PORSCHE DESIGN

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Nadaljevanje partnerstva HONOR in PORSCHE DESIGN

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Avtor: Foto: Honor
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Nadaljevanje partnerstva HONOR in PORSCHE DESIGN

[Ljubljana, 10. maj 2024]  Globalna tehnološka znamka HONOR je nedavno predstavila svoj novi pametni telefon PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ki ga je navdihnila estetika avtomobilske industrije. Oblikovno dovršen telefon prinaša popolno kombinacijo natančnosti in visoke zmogljivosti. Rezultat je nadaljevanje partnerstva, ki izhaja iz skupne vizije za oblikovanje prihodnosti, s ciljem razvoja izdelkov, ki odražajo strokovnost obeh znamk. Predvsem HONOR-jeva predanost izboljšanju uporabniške izkušnje je tista, s čimer je Porsche Design HONOR prepoznal kot prvokakovostno globalno blagovno znamko, ki nenehno postavlja nove standarde v industriji.

»Mislim, da si HONOR in Porsche Design delita isto vizijo, ko gre za ponudbo vrhunskih in inovativnih izdelkov, ki postavljajo nove standarde v industriji. Ne bi mogli najti boljšega partnerja, saj se ne bojimo spremeniti pravil, da bi prišli do najboljših rešitev za nove in vznemirljive izdelke,« je dejal Yuan, glavni oblikovalec v podjetju HONOR. Kot ekskluzivna znamka za oblikovanje in življenjski slog je Porsche Design zavezan oživitvi edinstvenega duha in vrednot Porsche-ja, medtem ko se je HONOR uveljavil kot ključni igralec v industriji pametnih telefonov z inovacijami, ki so osredotočene na človeka.

Inovativen dizajn po navdihu motošporta
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR uteleša DNK Porsche Design-a z drznim in osupljivim oblikovanjem, ki ga navdihuje motošport. Z modulom kamere, elegantno uokvirjenim s Porsche-jevo šesterokotno strukturo, ta oblikovalska izbira ohranja standarde natančnosti in visoke zmogljivosti, značilne za vse športne avtomobile Porsche. Nov pametni telefon, ki je izdelan iz titana, materiala, ki je znan po svoji lahki lastnosti in trdnosti pri podpiranju močno obremenjenih komponent, predstavlja pravo estetiko umetniške geometrije. Poleg tega ima PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR tudi čisto, simetrično zgornjo linijo, ki izboljša njegov dinamičen videz in oprijem v roki uporabnika, kar dodatno poudarja funkcionalni pristop znamke Porsche Design k oblikovanju.

Revolucionarni tehnološki dosežki in novi standardi v mobilnih inovacijah
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR prinaša inovativne tehnologije za boljše fotografije in hitrejše ostrenje. S tehnologijo HDR LOFIC je kamera izboljšana za 15 EV, za natančnost in hitrost pa poskrbi sistem samodejnega ostrenja LiDAR Matrix, ki je prilagojen tehnologiji avtonomne vožnje. Ta sistem zagotavlja fotografsko izkušnjo, ki je primerljiva s profesionalnimi fotoaparati. Za zaščito naprave je na voljo revolucionarna zaščita HONOR Anti-scratch NanoCrystal s premazom iz silicijevega nitrida ter s 10-krat večjo odpornostjo na praske in padce. Dvoslojni tandemski zaslon OLED podaljša življenjsko dobo zaslona in zagotavlja svetlejše slike. 5600 mAh baterija in Power Enhanced Chip HONOR E1 zagotavljata dolgotrajno vzdržljivost. Z MagicOS 8.0 imajo uporabniki izboljšane funkcije, kot sta Magic Portal in MagicRing, za boljšo interakcijo in povezljivost. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR uporablja platformo Snapdragon 8 Gen 3 za vrhunsko zmogljivost in zmogljivosti UI.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu http://www.hihonor.com.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov