Avto.info

LEXUS LY680

LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE

LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE

LEXUS LY680

Avtor: Foto: Lexus
LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE

Izboljšana različica Lexusove luksuzne jahte LY650 se imenuje LY680. Naročila bodo od 21. marca 2024 sprejemali le na Japonskem prek prodajnih mest Toyota Marine in drugih izbranih trgovcev*1. Znamka Lexus želi postati sinonim za luksuzen življenjski slog, njena najprepoznavnejša luksuzna jahta pa v celoti uteleša njeno oblikovalsko filozofijo »Crafted«. Skladno z njo so pri različici LY680 pozornost posvetili vsaki podrobnosti, da bi presegli pričakovanja strank in ustvarili edinstveno izkušnjo, ki bo njihove čute stimulirala tudi na morju.

Ta luksuzna jahta je oblikovana z namenom, da strankam da občutek »pristana sredi morja, kjer se lahko počutijo svobodno in sproščeno«. Njena zunanjost uteleša Lexusovo oblikovalsko filozofijo L-finesse, notranjost pa je bila skrbno dodelana vse do najmanjših podrobnosti, da zagotavlja kar največje udobje. Lexus si prizadeva zagotoviti navdušujočo zmogljivost, stabilno okretnost, odlično plovno udobje in tiho delovanje. Za proizvodnjo je poskrbelo podjetje Horizon Group, znano po svojih naprednih tehnoloških rešitvah, ki so jih izpopolnili z gradnjo superjaht. Z združitvijo proizvodnih zmogljivosti podjetja Horizon Group in proizvodnih metod, ki temeljijo na TPS*2, smo izkoristili prednosti obeh blagovnih znamk in dosegli dodatne izboljšave. Model LY680 v merilu 1 : 20 bo na ogled na Japonskem mednarodnem navtičnem sejmu 2024, ki bo od 21. do 24. marca 2024 potekal na razstavišču Pacifico Yokohama.

RAZŠIRITEV ZGORNJE PALUBE IN KOPALNE PLOŠČADI ZAGOTAVLJA VEČ PROSTORA ZA ZABAVO IN SPROŠČANJE
Zgornja paluba je širša za 1400 mm, na njej pa sta prostorna sedežna garnitura in žar*3, ki gostom omogočata sprostitev in užitek v svežem morskem vetriču. Za 700 mm je širša tudi kopalna ploščad, kar omogoča številne zabavne vodne aktivnosti, med drugim vožnjo s skuterji.

PROIZVODNJA V ROKAH PODJETJA HORIZON GROUP
Jahto LY680 bo izdelovala vodilna znamka luksuznih jaht v Aziji, Horizon Group, ki je specializirana za gradnjo jaht po meri z uporabo naprednih tehnologij in vrhunskih proizvodnih metod. Kombinacija elegantnega sloga, ki ga navdihuje Lexusova oblikovalska filozofija L-finesse, in proizvodnih zmogljivosti podjetja Horizon Group, ki so jih razvili z izdelavo superjaht, izkorišča prednosti obeh znamk in ustvarja resnično spektakularno jahto.

*1 Dobava je predvidena spomladi leta 2026. Prodaja na dodatnih čezmorskih trgih v prihodnosti bo odvisna od povpraševanja strank.
*2 Toyotin proizvodni sistem.

LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE
LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE
LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE
LEXUS LY680: LEXUS PREDSTAVLJA NOV MODEL LUKSUZNE JAHTE
Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov