Avto.info

'UI za vse situacije'

HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo

'UI za vse situacije': HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo

'UI za vse situacije'

Avtor: Foto: HONOR
 UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo UI za vse situacije : HONOR na MWC 2024 razkriva povsem novo strategijo

Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je včeraj z globalnimi partnerji razkrila svojo novo strategijo za vse scenarije z uvedbo sodelovanja med operacijskimi sistemi, ki jih podpira umetna inteligenca, umetno inteligenco, ki je osredotočena na namere uporabnika in nabor pametnih naprav. Na svoji predstavitvi je HONOR poleg globalne predstavitve svojega paradnega konja HONOR Magic6 Pro najavil tudi svoj najnovejši prenosnik z umetno inteligenco HONOR MagicBook Pro 16.

George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR Device Co., Ltd ob tem pravi: »HONOR se je ob vstopu v dobo umetne inteligence zavezal, da bo zagotavljal inovacije, ki so osredotočene na človeka in ki prinašajo odprto in brezhibno izkušnjo, da bi izpolnili tako želje kot "bolečine" naših potrošnikov. Z navdušenjem predstavljamo nove pametne telefone HONOR in prenosnik z umetno inteligenco, ki z njenimi vodilnimi zmogljivostmi resnično revolucionirata uporabniško izkušnjo, hkrati pa premikata meje v interakciji med človekom in napravo.«

Odkrijte čarobnost umetne inteligence s telefonom HONOR Magic6 Pro  
Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca. HONOR je zaradi svoje zavezanosti k inovacijam, osredotočenim na človeka, predstavil MagicOS 8.0, najnovejšo različico svojega operacijskega sistema, ki temelji na operacijskem sistemu Android in uvaja popolnoma opolnomočeno umetno inteligenco na ravni platforme HONOR ter prvi uporabniški vmesnik v panogi, ki temelji na nameri. S tem HONOR spreminja uporabniško izkušnjo in uvaja povsem nove, multimodalne načine interakcije med ljudmi in njihovimi pametnimi napravami.

HONOR Magic6 Pro, ki je obogaten z aplikacijama Magic Capsule in Magic Portal, uporabnikom zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. Magic Portal izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov ter poenostavi zapletene naloge v enostopenjski postopek. Na primer, umetna inteligenca programa Magic Portal hitro prepozna naslove v tekstovnem sporočilu in uporabnike preusmeri na Google Maps, kar jim omogoča navigacijo brez napora. Za družbena omrežja, kot sta Tiktok in Facebook, prav tako poenostavi dostop in deljenje, tako da uporabnikom omogoča posredovanje podrobnosti o rezultatih spletnega brskanja z eno samo potezo. Poleg tega Magic Portal olajša nakupovanje na podlagi slik, saj uporabnike brez težav vodi do platform, kjer lahko najdejo in kupijo želene predmete.

Uživajte v vrhunski športni fotografiji s HONOR-jevim sistemom kamere Falcon, ki ga poganja umetna inteligenca
Kamera HONOR Magic6 Pro, ki debitira z novim in izboljšanim sistemom kamere HONOR Falcon in ki jo poganja model umetne inteligence, je usposobljena s podatkovno bazo, ki je kar 28-krat večja od prejšnje generacije. Vključuje HONOR AI Motion Sensing Capture - napreden algoritem za zajemanje fotografij z umetno inteligenco, ki brez težav predvidi in zajame odločilne trenutke v izjemno visoki ločljivosti. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture kamere telefona HONOR Magic6 Pro presega prejšnjo generacijo, saj pokriva tudi širši nabor športov in aktivnosti, kot so skoki, ples in borilne veščine.

Poleg tega najnovejši sistem kamer HONOR predstavlja izjemen teleobjektiv kamere z ločljivostjo 180 MP (f/2.6, OIS) z optičnim zoomom 2,5x in digitalnim zoomom do 100x. HONOR Magic6 Pro ima tudi ultraširokokotno kamero s 50 milijoni slikovnih pik (f.2.0, EIS) in zmogljivo glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik z možnostmi spremenljive zaslonke (f/1.4 in f/2.0, OIS) za hitro zajemanje izjemno jasnih trenutkov brez kompromisov, ko gre za detajle.

Neprimerljiv zaslon z zaščito HONOR NanoCrystal
Zaslon s steklom, ki je doslej najbolj odporno na padce, uporablja napredne materiale s 50-odstotno izboljšano gostoto kristalov, kar v primerjavi z običajnim steklom do 10-krat poveča njegovo sposobnost absorpcije udarcev1. To je potrdil SGS s certifikatom Five Star Overall Glass Resistance Ability.

Izjemna zmogljivost, ki jo poganjajo inovacije različnih panog in potrjuje DXOMARK
HONOR Magic6 Pro poganja mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 3, ki zagotavlja izjemne igralne izkušnje ob odlični učinkovitosti baterije in je opremljena z napredki, ki zmogljivost na novo opredeljujejo. Po zgledu revolucionarne industrije električnih vozil HONOR v pametni telefon HONOR Magic6 Pro vnaša svojo povsem novo baterijo druge generacije iz silicija in ogljika s čipom HONOR E1, ki omogoča upravljanje baterije za izboljšanje energetske učinkovitosti2. Naprava HONOR Magic6 Pro je bila nagrajena tudi na globalni lestvici baterij DXOMARK z najvišjo oceno 157 in prejela ugledno 1. mesto. Poleg tega, so v 2024 prejeli prvih pet oznak DXOMARK, kar dokazuje, da naprava zagotavlja izjemne zmogljivosti kamere, zvoka, zaslona, baterije in selfiejev.

Nadaljevanje sodelovanja s PORSCHE DESIGN
HONOR je predstavil tudi svoj najnovejši prenosni računalnik z umetno inteligenco HONOR MagicBook Pro 16 z močjo, ki omogoča sodelovanje med različnimi operacijskimi sistemi. Z izkoriščanjem izboljšane zmogljivosti, ki jo prinaša umetna inteligenca na ravni platforme HONOR z najsodobnejšim CPE in GPE, HONOR MagicBook 16 Pro omogoča preprosto deljenje obvestil in sinhronizacijo materialov na pametnih telefonih, računalnikih in tablicah HONOR z MagicRing, kar omogoča maksimalno udobje in enostavnost uporabe. Skupaj z novim prenosnikom je bil predstavljen najnovejši tablični računalnik HONOR Pad 9 z impresivnim 12,1-palčnim 2,5K HONOR FullView3 zaslonom, s frekvenco osveževanja 120 Hz4, avdio sistemom z osmimi zvočniki, ki vključuje HONOR Histen tehnologijo za uravnavanje zvoka.

Izstopajoč PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR
HONOR na sejmu ni prvič globalno predstavil le preklopnega pametnega telefona PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, temveč so predstavili tudi napovednik za pametni telefon PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ki prav tako uteleša DNK Porsche Design-a. HONOR Magic6 Pro bo v Sloveniji na voljo od 26. februarja 2024, v času predprodaje do 13. marca 2024 ob nakupu vse do razprodaje zalog prejmete tablico HONOR Pad X9. Pri operaterjih A1, Telemach in Telekom Slovenije bo na voljo v črni in zeleni barvi Epi5, in sicer po ceni od 1299 evrov.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.

1 Podatki iz laboratorijev HONOR.
2 Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki ali registrirani blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated. Izdelki z blagovno znamko Snapdragon in Qualcomm so izdelki družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic.
3 Z zasnovo zaobljenih vogalov na zaslonu je diagonalna dolžina zaslona 12,1 palca, merjena glede na standardni pravokotnik (dejanska vidna površina je nekoliko manjša). Zaslon HONOR FullView se na splošno nanaša na zaslone prenosnikov HONOR z ozkim okvirjem in visokim zaslonom. Oglejte si dejanski izdelek.
4 Hitrost osveževanja zaslona se lahko razlikuje glede na aplikacijo. Zaslon podpira največjo hitrost osveževanja 120 Hz. Hitrost osveževanja se lahko razlikuje glede na vmesnik aplikacije in zaslon igre.
5 Razpoložljivost barv se razlikuje po državah
6 Razpoložljivost barv se razlikuje po državah

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov