Avto.info

Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!

Novi Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!

Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!: Novi Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!

Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!

Avtor:

Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!

GOLF 50 LET AKCIJA - jubilejna akcijska ponudba
Golf 50 let akcija - izkoristite ugodnosti: VW BON -1.500 € za fin. in zav.* ali akcijsko financiranje s fiksno obrestno mero 3,99%*, vsi kupci prejmejo BON za zimske pnevmatike do 400 €*. Jubilejna ponudba velja do 30.9.2024 za omejeno število vozil. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih. Prva vozila so že v naših salonih pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Dobavni rok za novo naročilo znaša približno 4 mesece.

Vas zanimajo Volkswagen vozila? Kontaktirajte Porsche Inter Auto! 
Kontaktni center - pokličite jih: 041 392 204

Novi VW Golf - katere so največje novosti?

  • novi motorji TSI, TDI, priključni hibrid
  • GTE: do 100 km el. dosega (WLTP)
  • matrični žarometi IQ.LIGHT LED
  • 3D svetlobna grafika LED luči
  • multimedijski zaslon do 12,9''

Golf praznuje 50. rojstni dan z izjemno ponudbo za novi Golf in Golf Variant
Leto 2024 je za ljubitelje avtomobilizma prav posebno, saj praznujejo 50. rojstni dan legendarnega modela Golf. Ob tej priložnosti so za vas pripravili ekskluzivno jubilejno ponudbo pri Porsche Inter Auto, ki je ne smete zamuditi.

Akcijsko financiranje in bon za zimske pnevmatike
Samo za modela novi Golf in novi Golf Variant soo pripravili izjemno ugodno akcijsko financiranje s fiksno obrestno mero 3,99%*. Ta edinstvena ponudba vam omogoča, da si zagotovite svoj sanjski avto po še dostopnejših pogojih. Če pa vam bolj ustreza drugačna opcija, lahko namesto fiksne obrestne mere izberete bon za financiranje v višini 1.500 €*. To vam daje še večjo fleksibilnost pri izbiri finančnega načrta, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Poleg tega pa ob nakupu novega Golfa ali Golf Varianata prejmete tudi bon za zimske pnevmatike v vrednosti 400 €. Tako boste pripravljeni na vse vremenske razmere in varni na cesti tudi v hladnejših mesecih.

Novi Volkswagen Golf: legenda, ki se je ponovno rodila
Volkswagen je predstavil novo, osmo generacijo svojega legendarnega modela Golf, ki že pet desetletij predstavlja sinonim za inovacije, zmogljivost in vrhunsko vozno izkušnjo. Novi VW Golf ohranja dediščino svojih predhodnikov, hkrati pa prinaša številne novosti, ki ga postavljajo na sam vrh svojega razreda.

Novi Golf 8  - elegantna zunanjost
Novi VW Golf navdušuje z elegantno in sodobno obliko, ki združuje klasične linije s svežimi oblikovalskimi elementi. Dinamična silhueta, izboljšana aerodinamika ter značilne LED luči spredaj in zadaj ustvarjajo prepoznaven in privlačen videz. Maska avtomobila je posodobljena, kar mu daje še bolj samozavesten in moderen videz.

Digital Cockpit praktična notranjost v novem Golfu
Največji napredek pri novi generaciji Golfa je opazen v notranjosti. Ta je povsem nova in v takšni zasnovi še ni bila videna pri znamki Volkswagen. Notranjost je podobna tisti iz modelov Passat in Tiguan, vendar z digitalnimi inovacijami, ki postavljajo nova merila v avtomobilski industriji. Novi multimedijski sistem s prostostoječim zaslonom na dotik (diagonala zaslona do 12,9'') je intuitiven in enostaven za uporabo. Na dnu zaslona se nahajajo ergonomsko optimizirane in osvetljene tipke na dotik za nadzor temperature in glasnosti.

Zmogljivost in učinkovitost - novi VW Golf TSI in TDI motorji
Novi Golf ponuja širok nabor motorjev, ki združujejo moč in učinkovitost. Ne glede na to, ali izberete bencinski, dizelski ali hibridni motor, boste deležni izjemne vozne izkušnje. Vozilo je opremljeno z naprednimi varnostnimi sistemi, kot so prilagodljivi tempomat, sistem za ohranjanje voznega pasu in parkirna asistenca, ki zagotavljajo varnost in udobje na vsaki poti.

 

Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!: Novi Golf 50 let - preverite odlično akcijsko ponudbo!
Send to Kindle
| Share

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava