Avto.info

CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!

Novi CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!

CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!: Novi CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!

CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!

Avtor:

CUPRA Leon - novi model 2024

Novi CUPRA Leon in CUPRA Leon Sportstourer (karavan) že v predprodaji
CUPRA Leon 2024 - CUPRA gre naprej s polno hitrostjo! Predstavljamo novi in izboljšani CUPRA Leon ter Leon Sportstourer - zdaj še bolj dinamična in športna kot kdajkoli prej. Novi CUPRA Leon prinaša osvežen dizajn, ki izraža moč in dinamiko. Njegov agresiven "shark-nose" sprednji odbijač, trikotni matrični LED žarometi in velika spodnja rešetka ustvarjajo izrazit in prepoznaven sprednji del. Osvetljen logotip CUPRA na pokrovu motorja poudarja prefinjenost in moderno estetiko. Prva vozila bodo kmalu v njihovih salonih pri Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta. 

Katere so največje oblikovne novosti?
Zadnji del vozila je oblikovan za maksimalen vizualni učinek. Mišičasti zadnji odbijači in prenovljene zadnje luči, ki se raztezajo čez celoten zadek, dajejo vozilu širši in bolj stabilen videz. Osvetljen zadnji logotip integriran v zadnjo luč dodatno prispeva k sodobnemu dizajnu. Izbrane različice Leona vključujejo športne karbonske spojlerje in difuzorje, ki dodajajo agresivnost in izboljšujejo aerodinamiko.

Vas zanimajo CUPRA vozila? Kontaktirajte Porsche Inter Auto! 
Kontaktni center - pokličite jih: 041 392 204

Novi CUPRA Leon 2024 - katere so največje novosti?

  • novi izpopolnjeni motorji (do 333 KM za izvedbo VZ 4Drive)
  • prenovljena notranjost z novimi materiali
  • nov Plug-in hibrid z 100km dosega
  • novi LED matrični žarometi
  • nov bolj agresiven dizajn
  • nov 13 palčni zaslon
  • nove mat barve
  • Drift način

Leon 2024: dizajn in zunanjost
Novi CUPRA Leon 2024 prinaša svež in drzen oblikovalski jezik, ki je prvič predstavljen pri električnem modelu Tavascan. Med ključne oblikovalske značilnosti spadajo agresiven "shark-nose" sprednji odbijač, trikotni matrični LED žarometi in velika, izrazita spodnja rešetka. Sprednji del novega CUPRA Leona izžareva moč in samozavest, s poudarjenim in osvetljenim logotipom CUPRA neposredno na pokrovu motorja.

Zadnji del obeh modelov je še bolj mišičast, z novimi odbijači in prenovljenimi zadnjimi lučmi, ki se raztezajo čez celoten zadek, podobno kot pri prejšnjem modelu. Osvetljen zadnji logotip, integriran v zadnjo luč, dodatno poudarja sodoben videz. Izbrane različice Leona so opremljene z izjemno športnim karbonskim spojlerjem in difuzorjem, ki dodajata agresiven in dinamičen videz.

Kot pri prejšnjih modelih bosta tudi tokrat na voljo 18- in 19-palčna platišča, z novimi opcijami barv Century Bronze in Enceladus Grey mat, ki še dodatno poudarjajo prestižen in edinstven značaj vozila.

Novi CUPRA Leon in CUPRA Leon SP - različni pogonski sklopi
Novi CUPRA Leon je na voljo s štirimi različnimi tehnologijami: TSI (bencinski), eTSI (blagi hibrid), TDI (dizelski) in nova generacija eHybrid (priključni hibrid). Možnosti pogonskega sklopa segajo od 150 KM do 333 KM med različicama kombilimuzine in Sportstourer.

Vrhunec ponudbe – 2-litrski bencinski motor s 333 KM (245 kW) udi s 7-stopenjskim menjalnikom DSG,uvaja nov način vožnje s pogonskim sklopom, ki so ga za dirkališče ume rili inženirji CUPRA in je opremljen s tehnologijo razdelilnika navora in opcijskimi Akebono zavorami. Najmočnejši CUPRA Leon doslej. Za vozila z tem motorjem je posebej razvit ekskluzivni način vožnje CUPRA, kalibriran in optimiziran način za dirkališče, ki odzivnost volana, stopalke, motorja in menjalnika prilagodi za maksimalen užitek,

Novi hibridni motor – Z novo generacijo priključnega hibridnega pogonskega sklopa CUPRA znova dokazuje, da elektrifikacija ni dolgočasna! Leon je na voljo z dvema možnosti pogonskega sklopa eHybrid nove generacije: 204 KM (150 kW) in 272 KM (200 kW). Oba sta opremljena z novim motorjem 1.5 TSI, elektromotorjem in večjim baterijskim sklopom, ki zdaj ponuja 19,7 kWh (neto) kapacitete . Novemu CUPRA Leonu omogoča ekološko vznemirjenje in povsem električni doseg za okoli 100 km. Baterijo je zdaj mogoče hitro napolniti z močjo do 50 kW (polnjenje z enosmernim tokom) na poti ali doma.

CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!: Novi CUPRA Leon 2024 - že v predprodaji pri Porsche Inter Auto!
Send to Kindle
| Share

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava