Avto.info

Toyota Corolla TS

Corolla TS domov pripeljala nagrado PAL 2023

Toyota Corolla TS : Corolla TS domov pripeljala nagrado PAL 2023

Toyota Corolla TS

Avtor: Foto: Časnik Finance
Gregor Mauko in Yosuke Arai

Gregor Mauko in Yosuke Arai

V petek, 1. junija, so v starem delu mesta Kranj, pred Prešernovim gledališčem razglasili zmagovalce letošnjega, že 18. izbora Poslovni avto leta. V izbor se je letos uvrstilo več kot 50 kandidatov. Finalisti pa so bili uvrščeni v štiri kategorije: službeni, poslovni, managerski in električni avto.

Dogodek, ki je potekal v večernih urah v čudoviti kulisi mestnega jedra, je obiskalo 180 ljudi. Za glasbeno spremljavo je poskrbela ena najbolj poznanih slovenskih jazz vokalistk mlajše generacije Ajda Stina Turek, ki je diplomirala iz Vocal Performance na Berklee College of Music v Bostonu v ZDA. Leta 2022 pa je magistrirala iz Contemporary Performance in Music Production na evropski podružnici Berklee v španski Valencii. Dogodek sta otvorila Matjaž Rakovec, župan Mestne občine Kranj in Mitja Feri, član uprave Generali Zavarovalnice, generalnega pokrovitelja izbora Poslovni avto leta. Program pa sta vodila Bernarda Žarn in Miloš Milač, urednik področja mobilnost pri Časniku Finance.

Na dogodku so razglasili zmagovalce, ki so se do zmage prebili prek sita dveh oziroma (v managerski kategoriji) treh žirij – novinarske, z glasovanjem bralcev in ocenjevanjem žirije slovenskih direktorjev in direktoric, ki so finaliste preizkusili v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Toyota Corolla TS je na 18. izboru Poslovni avto leta, slavila v kategoriji službenega avta leta 2023. V kategoriji Managerski avto leta pa je Lexus RX, po ocenjevanju žirije slovenskih direktorjev in direktoric dosegel prvo mesto.

Kipec za službeni avto leta 2023 – Toyoto Corollo sta prevzela Yosuke Arai, predsednik toyote Adrie in Gregor Mauko, direktorja Toyote Slovenije iz rok Jureta Šujice, novinarja Časnika Finance.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava