Avto.info

SPIRIT Slovenija

Vabilo na Dan slovenskih dobaviteljev v Tatra Trucks na Češko

SPIRIT Slovenija: Vabilo na Dan slovenskih dobaviteljev v Tatra Trucks na Češko

SPIRIT Slovenija

Avtor: Foto: Tatra Trucks

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Veleposlaništvom RS v Pragi in ostalimi partnerji 22. marca 2017 organizira »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu podjetja Tatra Trucks, a. s., v Kopřivnici na Češkem.

Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja in namenske industrije, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma vzpostaviti sodelovanje s podjetjem Tatra Trucks a. s. Tretji najstarejši proizvajalec vozil na svetu deluje že od leta 1897. Slovi predvsem kot proizvajalec tovornih vozil, ki jih odlikuje posebna konstrukcija podvozja s premičnimi polosovinami, ki prenesejo največje obremenitve na najzahtevnejših terenih.

Podjetje Tatra Trucks a. s. skupaj z dvema hčerinskima družbama danes zaposluje 1400 ljudi. Do oktobra 2016 so izdelali 860 vozil za uporabo v gradbeništvu, gozdarstvu, rudarstvu, komunali, lesni in naftni industriji, izdelujejo tudi specializirana gasilska vozila, vse večji delež njihove proizvodnje pa predstavljajo tudi vojaška terenska in oklepna vozila (slednja po licenci General Dynamics). V načrtu za letošnje leto je izdelava 1300 vozil različnih kategorij, zaradi razvoja in napredka v proizvodnji pa iščejo dobavitelje posameznih sestavnih delov tudi v Sloveniji.

Vsa zainteresirana podjetja lahko svoj interes izrazijo najkasneje do petka, 20. januarja 2017, in si s tem omogočijo predstavitev pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci priznanega češkega podjetja. Na osnovi prejetih izpolnjenih vprašalnikov/predstavitev bo podjetje Tatra Trucks a. s. izbralo potencialne dobavitelje iz Slovenije, ki bodo imeli priložnost predstavitve na omenjenem dogodku.

Dodatne informacije in prijavni vprašalnik so na voljo na spletni strani www.izvoznookno.si in www.spiritslovenia.si

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov