Avto.info

Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017

Premrl in Ošlaj bosta tokrat nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem

Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017: Premrl in Ošlaj bosta tokrat nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem

Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017: Premrl in Ošlaj bosta tokrat nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017: Premrl in Ošlaj bosta tokrat nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem Grega Premrl v imenitni družbi na reliju Prealpi Master Show 2017: Premrl in Ošlaj bosta tokrat nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem

Grega Premrl in Vili Ošlaj bosta ta konec tedna nastopila na 19. Prealpi Master Showu. Makadamsko-asfaltnega spektakla v okolici Trevisa se vsako leto udeležijo številna zveneča imena - ne le italijanskega - pač pa tudi svetovnega relija. Letošnja prireditev bo za Premrla in Ošlaja zelo pomembna, saj bosta prvič nastopila s štirikolesno gnanim dirkalnikom.

"Kljub temu, da gre v prvi vrsti za šov, bo to odlična priložnost za prvi nastop s šririkolesno gnanim dirkalnikom. Mitsubishija sva z Vilijem pretekli vikend že testirala, a dirka je vendarle nekaj povsem drugega. Na Prealpi Master Showu bom poskušal pridobiti kar največ občutkov s tem dirkalnikom in obenem čim bolj uživati," je pred odhodom v Italijo dejal Grega Premrl.

Prealpi Master Show vedno pritegne številne odlične voznike, ki sem pripeljejo vrsto zanimivih in hitrih dirkalnikov. Tako bomo letos na listi prijav lahko zasledili tudi finska zvezdnika Jarija-Mattija Latvalo ter Mikka Hirvonena. O odličnem slovesu prireditve pričajo tudi trume gledalcev, ki se v velikem številu tudi iz Slovenije, vsako leto udeležijo tega relija.

Premrl in Ošlaj bosta nastopila z dirkalnikom Mitsubishijem Lancerjem pod štartno številko 54, ki pomeni preskok na nekoliko višjo stopničko od Citroëna DS3 R3T, s katerim sta letos slavila v diviziji 2 državnega prvenstva in bila generalno tretja. Reli se prične v soboto, 16. decembra s shakedownom, prva hitrostna preizkušnja pa bo na sporedu ob 18.30. Glavnina relija bo s tremi hitrostnimi preizkušnjami potekala v nedeljo, 17. decembra.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov