Avto.info

32. Fuchs Rally Velenje 2017

Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo

32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo

32. Fuchs Rally Velenje 2017

Avtor: Foto: PR - Unikatoy Racing
32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo 32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo 32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo 32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo 32. Fuchs Rally Velenje 2017: Grega Premrl tudi iz Velenja z visoko uvrstitvijo

Velenje z okolico je gostilo drugo preizkušnjo slovenskega državnega prvenstva za sezono 2017. 32. izvedba velenjskega relija je ponovno postregla z zahtevnimi hitrostnimi preizkušnjami in zanimivimi boji posadk, ki so se v veliki meri odločali prav pred samim prihodom na ciljno rampo. Grega Premrl in Vili Ošlaj iz Velenja odhajata izredno zadovoljna, saj jima je ponovno uspelo prikazati želeno. Končni rezultatski izplen je zmaga v diviziji 2 državnega prvenstva, četrto mesto v generalni razvrstitvi državnega prvenstva in sedmo v generalni razvrstitvi relija.

"Vesel sem, da nama je z Vilijem ponovno uspelo prikazati hitre, predvsem pa konstantne vožnje. Sezona 2017 se je zelo lepo začela že v Vipavski dolini, današnji - Velenjski reli pa je le še nadgradnja našega dela. Z Vilijem sva odlično sodelovala. V ekipi je odlično vzdušje in vse moram pohvaliti za odlično opravljeno delo. Sobota, ko smo vozili vseh 10 hitrostnih preizkušenj, je bila dolga in zahtevna, a nam je uspelo doseči maksimum. Navijače že sedaj vabim, da se nam ponovno pridružijo čez mesec dni v Železnikih, kjer se nam ponovno obeta super reli," tako Grega, ki po koncu vročega tekmovalnega dne ni skrival navdušenja.

Grega in Vili sta večji del relija konstantno držala svojo pozicijo in bila proti koncu celo v boju za nove stopničke v generalni razvrstitvi državnega prvenstva. Od teh ju je na koncu ločilo zgolj dobrih sedem sekund. Z zajetno mero osvojenih točk sta se sedaj prebila na drugo mesto v skupnem seštevku slovenskega državnega prvenstva. V diviziji 2 sta povedla. Naslednja preizkušnja državnega prvenstva bo čez mesec dni v Železnikih.

Send to Kindle
| Share

Oddaj komentar

Iskalnik rabljenih vozil

Išči

E-novice s področja avtomobilizma - prijava / odjava
Zvezdne steze Denis Avdič
Video trening varne vožnje
Video test Renault scenic dCi 110 EDC bose
Video test audi A8 3,0 TDI quattro
Domača predstavitev kia picanto
Domača predstavitev citroën DS4
Video test fiat punto evo
Reportaža - Vzhajajoča dežela avtomobilov